Cover_KML

โ˜†โ€ฟโžนโ€NOW LIVEย โ€ฟโžนโ€โ˜†

Kiss My Luck

#Anthology

Link:ย http://a.co/9kOr2cj

#Goodreads:ย https://www.goodreads.com/book/show/36945932-kiss-my-luck-a-st-patrick-s-day-anthologyย 

Included Authors:ย Ember-Raine Winters, Shannon R. Nemechek, Tiffany Carby, Aleisha Maree, Rosie Chapel, Sondra Hicks, Jade Royal, Jessica Bane, Faith Ryan, Veronique Poirier, Kathia Iblis, #lorahjaiyn, Autumn Ruby, Jeremy Simons

Blurb:ย Some people are born under a lucky star while others are crushed by it. This St.
Patrickโ€™s Day join 14 authors from various genres as they bring to life stories from both sides of the coin. From cheating boyfriends and magical kisses underwater to vengeful leprechauns intent on reclaiming their gold, every story has a bit of luck to it. Heads or tails, good or bad. Whatโ€™s your luck?
All proceeds will be donated to an international charity for missing children.

#kissmyluck #stpatricksdayread #readers #authors #releasedtoday #mustreadย 

Lorah Teaser (1)